Перегляд зібрання за групою - Теми hotel and restaurant business

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 22  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Conceptual principles of hotel and restaurant business developmentHotra, V.
2020Current state of Ukraine's hotel market under COVID-19 and prospects for its developmentPuzyrova, Polina; Dovbush, V.
2021Formation of an information technology platform to support and develop the hotel businessBiriukova, Yu.
2023Management of the innovative provisioning process quality of tourist and hotel-restaurant business servicesStepanova, O.; Tonkykh, O.
2016Perspective trends in hotel and restaurant business development in Ukraine under integration into the global economic communityGoncharenko, I. M.
чер-2024PR-технології закладів готельно-ресторанного бізнесуМоргулець, О. Б.; Парафієнко, Анастасія Сергіївна
2020The influence of Covid-19 on the development of hotel and restaurant business in UkraineAsheber, Ye.; Shkoda, M. S.
чер-2024Вплив надзвичайних подій на ефективність діяльності ресторанного бізнесуМоргулець, О. Б.; Коваль, Ю. Р.
2022Готельно-ресторанний бізнес України: реалії та перспективи розвиткуНишенко, О. В.
2023Диверсифікація виробництва як інструмент підвищення ефетивності діяльності підприємств індустрії туризм та гостинностіБорисова, Оксана Володимирівна; Гринюк, Діана Юріївна
гру-2023Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесуМоргулець, О. Б.; Костіна, Наталія
гру-2023Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесуМоргулець, О. Б.; Нишенко, О. В.
чер-2024Нормативно-правове регулювання готельної справи України: проблеми та перспективиМоргулець, О. Б.; Жеребецький, Максим Миколайович
чер-2023Особливості бюджетного проживання туристів у хостелах міста КиєваМоргулець, О. Б.; Семенчук, Ірина Віталіївна
25-чер-2024Оцінка сучасного стану та перспектив розвитку індустрії гостинності в УкраїніГородянська, Лариса Володимирівна; Єрємєєва, Л. В.
чер-2024Роль управління персоналом у забезпеченні якості обслуговування в готельно-ресторанному бізнесіМоргулець, О. Б.; Личко, С. С.
чер-2024Сучасні підходи до мотивації персоналу закладів готельно-ресторанного бізнесуМоргулець, О. Б.; Кіщенко, Аміна Андріївна
кві-2023Туризм та готельно-ресторанний бізнес: виклики та можливості розвиткуБунтова, Н. В.; Томашук, Юлія Валеріївна
16-чер-2023Управління емоціями та враженнями клієнтів (СЕМ) в готельно-ресторанному бізнесі: основні підходи та прийомиМоргулець, О. Б.; Аверченко, Артем Віталійович
2019Франшиза як ефективний інструмент ведення готельно-ресторанного бізнесуКулак, Н. В.; Мурована, Л. В.