DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми hotel and restaurant business
Результати 1 до 20 із 22
далі >
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Conceptual principles of hotel and restaurant business development | Hotra, V. |
2020 | Current state of Ukraine's hotel market under COVID-19 and prospects for its development | Puzyrova, Polina; Dovbush, V. |
2021 | Formation of an information technology platform to support and develop the hotel business | Biriukova, Yu. |
2023 | Management of the innovative provisioning process quality of tourist and hotel-restaurant business services | Stepanova, O.; Tonkykh, O. |
2016 | Perspective trends in hotel and restaurant business development in Ukraine under integration into the global economic community | Goncharenko, I. M. |
чер-2024 | PR-технології закладів готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Парафієнко, Анастасія Сергіївна |
2020 | The influence of Covid-19 on the development of hotel and restaurant business in Ukraine | Asheber, Ye.; Shkoda, M. S. |
чер-2024 | Вплив надзвичайних подій на ефективність діяльності ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Коваль, Ю. Р. |
2022 | Готельно-ресторанний бізнес України: реалії та перспективи розвитку | Нишенко, О. В. |
2023 | Диверсифікація виробництва як інструмент підвищення ефетивності діяльності підприємств індустрії туризм та гостинності | Борисова, Оксана Володимирівна; Гринюк, Діана Юріївна |
гру-2023 | Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Костіна, Наталія |
гру-2023 | Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Нишенко, О. В. |
чер-2024 | Нормативно-правове регулювання готельної справи України: проблеми та перспективи | Моргулець, О. Б.; Жеребецький, Максим Миколайович |
чер-2023 | Особливості бюджетного проживання туристів у хостелах міста Києва | Моргулець, О. Б.; Семенчук, Ірина Віталіївна |
25-чер-2024 | Оцінка сучасного стану та перспектив розвитку індустрії гостинності в Україні | Городянська, Лариса Володимирівна; Єрємєєва, Л. В. |
чер-2024 | Роль управління персоналом у забезпеченні якості обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі | Моргулець, О. Б.; Личко, С. С. |
чер-2024 | Сучасні підходи до мотивації персоналу закладів готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Кіщенко, Аміна Андріївна |
кві-2023 | Туризм та готельно-ресторанний бізнес: виклики та можливості розвитку | Бунтова, Н. В.; Томашук, Юлія Валеріївна |
16-чер-2023 | Управління емоціями та враженнями клієнтів (СЕМ) в готельно-ресторанному бізнесі: основні підходи та прийоми | Моргулець, О. Б.; Аверченко, Артем Віталійович |
2019 | Франшиза як ефективний інструмент ведення готельно-ресторанного бізнесу | Кулак, Н. В.; Мурована, Л. В. |