DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Колісниченко, Т. О.
Showing results 1 to 13 of 13
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Solo-туризм – сучасний тренд в туристичному бізнесі | Колісниченко, Т. О.; Новікова, К. А. |
2021 | Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажів | Коржук, К. В.; Колісниченко, Т. О. |
2022 | Впровадження безконтактних технологій в системі управління готелями | Колісниченко, Т. О.; Бойко, В. Є. |
2022 | Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови | Колісниченко, Т. О. |
2021 | Пріоритетні напрями безконтактного обслуговування розвитку інноваційних технологій готельного бізнесу в умовах COVID-19 | Бойко, В. Є.; Кабанець, О. О.; Пшеничний, Б. М.; Колісниченко, Т. О. |
2021 | Роль і значення якості послуг в готельному бізнесі | Харченко, А. А.; Колісниченко, Т. О. |
2021 | Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі | Опанащук, Ю. Я.; Колісниченко, Т. О.; Вергун, А. М. |
2021 | Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справі | Фесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О. |
2022 | Сучасні тренди в туристичному бізнесі | Колісниченко, Т. О.; Богдан, Я. М. |
2021 | Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства | Федоренко, А. О.; Колісниченко, Т. О. |
2022 | Туристичний бізнес: сучасні тренди та стратегії розвитку | Колісниченко, Т. О.; Клименко, А. М. |
2021 | Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних страв | Літвінчук, А. Р.; Фесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О. |
2022 | Харчування військовослужбовців збройних сил України у бойових умовах | Колісниченко, Т. О. |