DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори Колісниченко, Т. О.
Результати 1 до 13 із 13
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Solo-туризм – сучасний тренд в туристичному бізнесі | Колісниченко, Т. О.; Новікова, К. А. |
2021 | Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажів | Коржук, К. В.; Колісниченко, Т. О. |
2022 | Впровадження безконтактних технологій в системі управління готелями | Колісниченко, Т. О.; Бойко, В. Є. |
2022 | Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови | Колісниченко, Т. О. |
2021 | Пріоритетні напрями безконтактного обслуговування розвитку інноваційних технологій готельного бізнесу в умовах COVID-19 | Бойко, В. Є.; Кабанець, О. О.; Пшеничний, Б. М.; Колісниченко, Т. О. |
2021 | Роль і значення якості послуг в готельному бізнесі | Харченко, А. А.; Колісниченко, Т. О. |
2021 | Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі | Опанащук, Ю. Я.; Колісниченко, Т. О.; Вергун, А. М. |
2021 | Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справі | Фесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О. |
2022 | Сучасні тренди в туристичному бізнесі | Колісниченко, Т. О.; Богдан, Я. М. |
2021 | Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства | Федоренко, А. О.; Колісниченко, Т. О. |
2022 | Туристичний бізнес: сучасні тренди та стратегії розвитку | Колісниченко, Т. О.; Клименко, А. М. |
2021 | Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних страв | Літвінчук, А. Р.; Фесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О. |
2022 | Харчування військовослужбовців збройних сил України у бойових умовах | Колісниченко, Т. О. |