DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми ферментація
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
24-лис-2023 | Аналіз властивостей ферментованого Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus яблучного соку | Шидловська, О. А.; Мотренко, Ірина Юріївна |
гру-2024 | Розроблення складу мікробної композиції для приготування червоного фландрійського елю за прискореною технологією | Юнгін, Ольга Сергіївна; Бондаренко, Валерій Леонідович |
2023 | Технологія отримання лізину | Юнгін, О. С.; Валова, Катерина Олександрівна |
2023 | Технологія отримання лізину | Юнгін, Ольга Сергіївна; Валова, Катерина Олександрівна |
чер-2024 | Технологія отримання ферментованого молочнокислими бактеріями яблучного соку | Волошина, Ірина Миколаївна; Морін, Володимир Володимирович |