Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1086
Назва: | Результати дослідження споживчої характеристики «пуховиків» |
Автори: | Донченко, С. В. Катаєва, Н. А. |
Ключові слова: | down jacket protective heat layer filler of clothing down / feather winter clothes пуховик теплозащитный слой наполнитель пух/перо зимняя одежда пуховик теплозахисний шар наповнювач пух/перо зимовий одяг |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Донченко С. В. Результати дослідження споживчої характеристики «пуховиків» [Електронний ресурс] / С. В. Донченко, Н. А. Катаєва // Технології та дизайн. - 2014. - № 3 (12). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_3_7. |
Source: | Технології та дизайн |
Короткий огляд (реферат): | В статті аналізуються структурні особливості пакету зимового одягу типу «пуховик» з метою встановлення керуючих факторів для проведення експериментальних досліджень теплозахисних властивостей шару пакету одягу з наповнювачем пух/перо. В статье анализируются структурные особенности пакета зимней одежды типа «пуховик» с целью установления управляющих факторов для проведения экспериментальных исследований теплозащитных свойств слоя пакета одежды с наполнителем пух/перо. The paper analysis the structural features of the package winter clothing such as «down jacket» to establish control factors for experimental studies of heat-shielding properties of the layer package filled clothing down / feather. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1086 http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_3_7 |
Faculty: | Факультет індустрії моди |
Розташовується у зібраннях: | Електронний науковий журнал «Технології та дизайн» Наукові публікації (статті) Кафедра моди та стилю (МС) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
td_2014_N3_07.pdf | 236,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.