Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10902
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Воронкова, Т. Є. | - |
dc.contributor.author | Атаманенко, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-12T21:06:16Z | - |
dc.date.available | 2018-12-12T21:06:16Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Атаманенко О. А. Методичні підходи щодо підвищення прибутковості підприємства / О. А. Атаманенко ; наук. кер. Т. Є. Воронкова // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - К. : КНУТД, 2018. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 25-26. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10902 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | прибуток | uk |
dc.subject | рентабельність | uk |
dc.subject | методи аналізу | uk |
dc.subject | фактори | uk |
dc.subject | резерви | uk |
dc.subject | факторний аналіз | uk |
dc.subject | підприємство | uk |
dc.title | Методичні підходи щодо підвищення прибутковості підприємства | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра економіки та сфери обслуговування | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2018-04-26 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Економіка інноваційної діяльності підприємств | uk |
local.conference.subsection | Економіка підприємства | uk |
Розташовується у зібраннях: | Економіка інноваційної діяльності підприємств Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2018_V3_P025-026.pdf | 575,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.