Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1092
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Броварська, Н. О. | uk |
dc.contributor.author | Лабурцева, О. І. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-03-09T10:54:19Z | - |
dc.date.available | 2016-03-09T10:54:19Z | - |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | Броварська Н. О. Аналіз стану та тенденцій розвитку ринку кетчупу в Україні [Електронний ресурс] / Н. О. Броварська, О. І. Лабурцева // Технології та дизайн. - 2014. - № 2 (11). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_2_12. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1092 | - |
dc.identifier.uri | http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_2_12 | |
dc.description.abstract | У статті проведено аналіз стану та тенденцій розвитку ринку кетчупів та соусів в Україні. Досліджено статистику виробництва, імпорту та експорту кетчупу, розроблено прогноз обсягу продажів на 2014-2016 роки. Надано характеристику конкурентної ситуації на ринку, особливостей споживання товару, мотивів, якими керуються споживачі при виборі продукції. Визначено пріоритетні напрями розвитку переробних підприємств агропромислового сектору України. | uk |
dc.description.abstract | В статье проведен анализ состояния и тенденций развития рынка кетчупов и соусов в Украине. Исследована статистика производства, импорта и экспорта кетчупа, разработан прогноз объёма продаж на 2014-2016 гг. Дана характеристика конкурентной ситуации на рынке, особенностей потребления товара, мотивов, которыми руководствуются потребители при выборе продукции. Определены приоритетные направления развития перерабатывающих предприятий агропромышленного сектора Украины. | ru |
dc.description.abstract | In the article an analysis of ketchup and sauces market state and development trends in Ukraine is conducted. The statistics of ketchup production, import and export is investigated, the forecast of sale volume for 2014-2016 years is developed. The characteristics of competitive situation at the market, specifics of goods consumption, reasons which are followed by users at the choice of products are given. Priority directions of development of processing enterprises of agroindustrial sector of Ukraine are certain. | en |
dc.language | uk | |
dc.subject | market analysis | en |
dc.subject | ketchup and sauces market | en |
dc.subject | volume of production, | en |
dc.subject | import and export | en |
dc.subject | competitive situation | en |
dc.subject | sales forecast | en |
dc.subject | анализ рынка | ru |
dc.subject | рынок кетчупов и соусов | ru |
dc.subject | объём производства, импорта и экспорта | ru |
dc.subject | прогноз продаж | ru |
dc.subject | конкурентная ситуация | ru |
dc.subject | аналіз ринку | uk |
dc.subject | ринок кетчупів та соусів | uk |
dc.subject | обсяги виробництва, імпорту та експорту | uk |
dc.subject | прогноз продажів | uk |
dc.subject | конкурентна ситуація | uk |
dc.title | Аналіз стану та тенденцій розвитку ринку кетчупу в Україні | uk |
dc.type | Article | |
local.contributor.altauthor | Brovarska, N. O. | en |
local.contributor.altauthor | Laburtseva, О. І. | en |
local.contributor.altauthor | Броварская, Н. О. | ru |
local.contributor.altauthor | Лабурцева, Е. И. | ru |
local.subject.section | Економіка | uk |
local.source | Технології та дизайн | uk |
local.source.number | № 2 (11) | uk |
Розташовується у зібраннях: | Електронний науковий журнал «Технології та дизайн» Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
td_2014_N2_12.pdf | 183,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.