Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11460
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗубрецька, Н. А.-
dc.contributor.authorМілевський, А. А.-
dc.date.accessioned2019-01-07T12:26:08Z-
dc.date.available2019-01-07T12:26:08Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМілевський А. А. Сучасні вимоги до системи метрологічного забезпечення закладів громадського харчування / А. А. Мілевський; наук. кер. Н. А. Зубрецька // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2018. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 343-344.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11460-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectсистема метрологічного забезпеченняuk
dc.subjectпроцеси громадського харчуванняuk
dc.subjectпринципи НАССРuk
dc.subjectкритичні точкиuk
dc.titleСучасні вимоги до системи метрологічного забезпечення закладів громадського харчуванняuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2018-04-26-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionМехатронні системи і комп'ютерні технологіїuk
local.conference.subsectionМетрологія та інформаційно-вимірювальні технологіїuk
Розташовується у зібраннях:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2018_V2_P343-344.pdf805,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.