Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11536
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гуреєва, С. М. | - |
dc.contributor.author | Талабко, В. П. | - |
dc.contributor.author | Мельников, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-09T13:54:50Z | - |
dc.date.available | 2019-01-09T13:54:50Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Талабко В. П. Застосування допоміжних речовин на основі лактози та крохмалю у виготовленні твердих лікарських форм / В. П. Талабко, О. О. Мельников ; наук. кер. С. М. Гуреєва // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2018. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 519-520. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11536 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | допоміжні речовини | uk |
dc.subject | похідні лактози | uk |
dc.subject | похідні крохмалю | uk |
dc.subject | тверді лікарські форми | uk |
dc.title | Застосування допоміжних речовин на основі лактози та крохмалю у виготовленні твердих лікарських форм | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2018-04-26 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Промислова фармація | uk |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2018_V1_P519-520.pdf | 440,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.