Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11561
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Деркач, Тетяна Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Михалко, Я. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-10T10:42:09Z | - |
dc.date.available | 2019-01-10T10:42:09Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Михалко Я. Ю. Вплив переважаючих стилів навчання студентів фармацевтичних спеціальностей на їх успішність / Я. Ю. Михалко ; наук. кер. Т. М. Деркач // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2018. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 559-560. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11561 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | вища освіта | uk |
dc.subject | навчальні переваги студентів | uk |
dc.subject | хімія | uk |
dc.subject | фармація | uk |
dc.title | Вплив переважаючих стилів навчання студентів фармацевтичних спеціальностей на їх успішність | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2018-04-26 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Промислова фармація | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД) Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2018_V1_P559-560.pdf | 785,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.