Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11655
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радченко, Ю. С. | - |
dc.contributor.author | Шмельова, О. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-11T11:47:54Z | - |
dc.date.available | 2019-01-11T11:47:54Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Радченко Ю. С. Особливості формування дизайну інтер'єру коворкінг-центрів на базі ВНЗ / Ю. С. Радченко, О. Є. Шмельова // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2018. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 442-443. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11655 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | коворкінг | uk |
dc.subject | прокрастинація | uk |
dc.subject | нетворкінг | uk |
dc.subject | ВНЗ | uk |
dc.subject | інтер'єр | uk |
dc.subject | стартап | uk |
dc.title | Особливості формування дизайну інтер'єру коворкінг-центрів на базі ВНЗ | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2018-04-26 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Комп'ютерний дизайн інтер'єру і меблів | uk |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2018_V1_P442-443.pdf | 440,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.