Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11679
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Хиневич, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Терешина, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-11T13:27:15Z | - |
dc.date.available | 2019-01-11T13:27:15Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Терешина О. В. Ретушування як спосіб покращення візуального сприйняття фотозображень / О. В. Терешина ; наук. кер. Р. В. Хиневич // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2018. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 388-389. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11679 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | ретуш | uk |
dc.subject | фотографія | uk |
dc.subject | психологія сприйняття | uk |
dc.subject | кольорокорекція | uk |
dc.subject | фотомонтаж | uk |
dc.title | Ретушування як спосіб покращення візуального сприйняття фотозображень | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2018-04-26 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Текстильний дизайн, дизайн виробів з текстилю, фотовідеодизайн | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра мультимедійного дизайну (МД) Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2018_V1_P388-389.pdf | 577,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.