Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11977
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлімкіна, С. О.-
dc.contributor.authorЛіясова, Ю. В.-
dc.contributor.authorОхмат, О. А.-
dc.date.accessioned2019-02-01T12:20:24Z-
dc.date.available2019-02-01T12:20:24Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКлімкіна С. О. Формування споживчих властивостей шкіри для рукавичок / С. О. Клімкіна, Ю. В. Ліясова, О. А. Охмат // Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва : збірник тез IV Міжнародного науково-практичного семінару (5 грудня 2018 р., м. Київ) / упор.: О. Р. Мокроусова, О. А. Андреєва, О. А. Охмат, Л. А. Майстренко. – Київ : КНУТД, 2018. – С. 39-40.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11977-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleФормування споживчих властивостей шкіри для рукавичокuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2018-12-05-
local.conference.nameІнноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництваuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionРаціональні способи переробки шкіряно-хутрової сировини і напівфабрикату у шкіряні та хутрові виробиuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IMTSHV2018_P039-040.pdf283,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.