Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11977
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Клімкіна, С. О. | - |
dc.contributor.author | Ліясова, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Охмат, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-01T12:20:24Z | - |
dc.date.available | 2019-02-01T12:20:24Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Клімкіна С. О. Формування споживчих властивостей шкіри для рукавичок / С. О. Клімкіна, Ю. В. Ліясова, О. А. Охмат // Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва : збірник тез IV Міжнародного науково-практичного семінару (5 грудня 2018 р., м. Київ) / упор.: О. Р. Мокроусова, О. А. Андреєва, О. А. Охмат, Л. А. Майстренко. – Київ : КНУТД, 2018. – С. 39-40. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11977 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.title | Формування споживчих властивостей шкіри для рукавичок | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2018-12-05 | - |
local.conference.name | Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Раціональні способи переробки шкіряно-хутрової сировини і напівфабрикату у шкіряні та хутрові вироби | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IMTSHV2018_P039-040.pdf | 283,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.