Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12014
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorDeksnytė, Žydrūnė-
dc.contributor.authorVirgilijus, Valeika-
dc.date.accessioned2019-02-04T10:25:23Z-
dc.date.available2019-02-04T10:25:23Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationDeksnytė Ž. Effect of enzymes on vegetable tanning of leather / Ž. Deksnytė, V. Virgilijus // Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва : збірник тез IV Міжнародного науково-практичного семінару (5 грудня 2018 р., м. Київ) / упор.: О. Р. Мокроусова, О. А. Андреєва, О. А. Охмат, Л. А. Майстренко. – Київ : КНУТД, 2018. – С. 113-114.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12014-
dc.language.isoenuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleEffect of enzymes on vegetable tanning of leatheruk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2018-12-05-
local.conference.nameІнноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництваuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionБіотехнологічні аспекти переробки органічних біополімерівuk
Розташовується у зібраннях:Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IMTSHV2018_P113-114.pdf236,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.