Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12057
Назва: Вплив терміну приготування трести на якісні характеристики лляного волокна
Автори: Ляліна, Н. П.
Тіхосова, Г. А.
Шудрік, І. В.
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Ляліна Н. П. Вплив терміну приготування трести на якісні характеристики лляного волокна [Текст] / Н. П. Ляліна, Г. А. Тіхосова, І. В. Шудрік // Легка промисловість. - 2007. - № 2. - С. 44-45.
Source: Легка промисловість
Короткий огляд (реферат): Іп the article analyzed influence of term unfolding of flax straw on the field on the strength, lined compactness and outlet of flax fiber.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12057
Розташовується у зібраннях:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_2007_N2_P044-045.pdf341,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.