Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12291
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пелик, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Пелех, Ю. А. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-28T10:05:00Z | - |
dc.date.available | 2019-03-28T10:05:00Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Пелик Л. В. Інноваційні бамбукові волокна у текстильному виробництві / Л. В. Пелик, Ю. А. Пелех // Збірник матеріалів II Міжнародної наукової конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion / за заг. ред. Л. І. Зубкової : (1-2 листопада 2018 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2018. - С. 43-45. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-7506-25-5 | - |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12291 | - |
dc.description.abstract | Досліджено споживні властивості бамбукових волокон, що володіють унікальними властивостями та їх використання у текстильній промисловості. Теоретично доведено, що структура бамбукового волокна, отриманого механічним способом, характеризується комплексом заданих властивостей. Використання результатів роботи дозволяє розширити застосування бамбукових волокон у різних текстильних виробах. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | бамбукова віскоза | uk |
dc.subject | бамбуковий льон | uk |
dc.subject | бамбу кан | uk |
dc.title | Інноваційні бамбукові волокна у текстильному виробництві | uk |
dc.type | Article | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2018-11-01 | - |
local.conference.name | KyivTex&Fashion | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Новітні текстильні матеріали та технології | uk |
Розташовується у зібраннях: | KyivTex&Fashion |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KyivTextFashin2018_P043-045.pdf | 404,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.