Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1303
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лісун, Я. В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-29T08:18:43Z | - |
dc.date.available | 2016-03-29T08:18:43Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Лісун Я. В. Статистичний аналіз франчайзингу сфери громадського харчування та торгівлі в Україні / Я. В. Лісун // Економічний аналіз : збірник наукових праць. — Тернопіль, 2015. — Т. 20. — С. 45-52. | uk |
dc.identifier.issn | 1993-0259 (Print) | uk |
dc.identifier.issn | 2219-4649 (Online) | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1303 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто сутність та складові франчайзингу. Досліджено основні тенденції розвитку останнього в Україні, що корелюються з загальними тенденціями розвитку обраних для дослідження видів економічної діяльності. Проведено моніторинг ринку франшиз у сфері громадського харчування та торгівлі товарами легкої промисловості в Україні. Проаналізовано результати сегментації ринку франшиз за показниками: інвестиції, вартість франшизи, термін окупності, кількість персоналу, технологічні вимоги до ведення бізнесу. Виявлено основні тенденції та перспективи подальшого розвитку франчайзингу в Україні. | uk |
dc.description.abstract | The essence and elements of franchising are concidered in the article. The basic trends of franchising in Ukraine, which correlate with general trends of economic activity types that have been chosen for the study, are investigated. It has been monitored the market of franchises in the catering trade and light industry in Ukraine. Results of market segmentation of franchises according to such indicators as investment, franchise value, payback period, the number of personnel and technological requirements for doing business are analysed. The basic tendencies and prospects of further development of franchising in Ukraine are revealed. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | підприємництво | uk |
dc.subject | малий бізнес | uk |
dc.subject | конкуренція | uk |
dc.subject | співпраця | uk |
dc.subject | франчайзинг | uk |
dc.subject | проект | uk |
dc.subject | інвестиції | uk |
dc.subject | термін окупності | uk |
dc.subject | entrepreneurship | uk |
dc.subject | investment | uk |
dc.subject | small business | uk |
dc.subject | competition | uk |
dc.subject | cooperation | uk |
dc.subject | franchising | uk |
dc.subject | marketing | uk |
dc.subject | project | uk |
dc.subject | payback period | uk |
dc.title | Статистичний аналіз франчайзингу сфери громадського харчування та торгівлі в Україні | uk |
dc.title.alternative | Statistical analysis of catering and trade franchising in Ukraine | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Lisun, Y. V. | - |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.source | Економічний аналіз | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.identifier.source | Видання України | uk |
local.subject.department | Кафедра підприємництва та бізнесу | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20160325_106.pdf | 276,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.