Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13069
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гладуш, Ірина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Клименко, Оксана Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-07T12:37:35Z | - |
dc.date.available | 2019-08-07T12:37:35Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Клименко О. І. Application of innovative methods and technology in learning foreign languages for the new generation / О. І. Клименко ; наук. кер. І. А. Гладуш // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей IV Всеукр. наук.-практ. конф. (9 квітня 2019 р., м. Київ) / за заг. ред. М. О. Чернець. - Київ : КНУТД, 2019. - С. 157-159. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13069 | - |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.title | Application of innovative methods and technology in learning foreign languages for the new generation | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.faculty | Інститут права та сучасних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра філології та перекладу | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2019-04-09 | - |
local.conference.name | Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Професійне становлення фахівців в епоху глобалізації: досвід, проблеми, перспективи | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ITPF2019_P157-159.pdf | 306,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.