Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13118
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorChernets, M.-
dc.contributor.authorPrasol, Anhelina-
dc.date.accessioned2019-08-13T12:37:22Z-
dc.date.available2019-08-13T12:37:22Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationPrasol A. General characteristics and structure of proteins / A. Prasol ; scien. sup. M. Chernets // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей IV Всеукр. наук.-практ. конф. (9 квітня 2019 р., м. Київ) / за заг. ред. М. О. Чернець. - Київ : КНУТД, 2019. - С. 297-299.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13118-
dc.language.isoenuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleGeneral characteristics and structure of proteinsuk
dc.typeThesisuk
local.subject.facultyІнститут права та сучасних технологійuk
local.subject.departmentКафедра філології та перекладуuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2019-04-09-
local.conference.nameІнноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світуuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionПрофесійне становлення фахівців в епоху глобалізації: досвід, проблеми, перспективиuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ITPF2019_P297-299.pdf248,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.