Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13389
Назва: | Використання біосенсорів в медичній та харчовій промисловостях |
Автори: | Шкотова, Л. В. Волошина, І. М. Ніколаєва, О. І. |
Ключові слова: | нанометали нанокомпозит електрохімічні методи біосенсори |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Ніколаєва О. І. Використання біосенсорів в медичній та харчовій промисловостях / О. І. Ніколаєва ; наук. кер. Л. В. Шкотова, І. М. Волошина // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів 18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 608-609. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13389 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2019_V1_P608-609.pdf | 601,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.