Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13389
Назва: Використання біосенсорів в медичній та харчовій промисловостях
Автори: Шкотова, Л. В.
Волошина, І. М.
Ніколаєва, О. І.
Ключові слова: нанометали
нанокомпозит
електрохімічні методи
біосенсори
Дата публікації: 2019
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Ніколаєва О. І. Використання біосенсорів в медичній та харчовій промисловостях / О. І. Ніколаєва ; наук. кер. Л. В. Шкотова, І. М. Волошина // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів 18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 608-609.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13389
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2019_V1_P608-609.pdf601,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.