Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13394
Назва: Біополімери тваринного походження: загальна характеристика, структурні особливості
Автори: Охмат, О. А.
Головіна, О. М.
Ключові слова: біополімери тваринного походження
структура
амінокислоти
Дата публікації: 2019
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Головіна О. М. Біополімери тваринного походження: загальна характеристика, структурні особливості / О. М. Головіна ; наук. кер. О. А. Охмат // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів 18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 617.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13394
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2019_V1_P617.pdf465,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.