Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13404
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ребрикова, П. А. | - |
dc.contributor.author | Глушаниця, Ю. М. | - |
dc.contributor.author | Гусар, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-15T11:34:18Z | - |
dc.date.available | 2019-10-15T11:34:18Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Глушаниця Ю. М. Дослідження впливу азотфіксуючих бактерій p. Azotobacter та p. Rhizobium на врожайність бобових культур / Ю. М. Глушаниця, А. В. Гусар ; наук. кер. П. А. Ребрикова // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів 18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 635-636. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13404 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | азотфіксація | uk |
dc.subject | azotobacter | uk |
dc.subject | rhizobium | uk |
dc.subject | монобактеріальна суспензія | uk |
dc.title | Дослідження впливу азотфіксуючих бактерій p. Azotobacter та p. Rhizobium на врожайність бобових культур | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2019-04-18 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Біотехнологія | uk |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2019_V1_P635-636.pdf | 651,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.