Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13587
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЧупринка, В. І.-
dc.contributor.authorАбрамів, М. Ю.-
dc.date.accessioned2019-10-24T10:07:45Z-
dc.date.available2019-10-24T10:07:45Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationАбрамів М. Ю. Вплив кута повороту деталі відносно її основного положення на процент використання рулонного матеріалу при його розкрої / М. Ю. Абрамів ; наук. кер. В. І. Чупринка // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 202-203.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13587-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectвзуттяuk
dc.subjectдетальuk
dc.subjectсхеми розкроюuk
dc.subjectкут поворотуuk
dc.subjectрулонний матеріалuk
dc.titleВплив кута повороту деталі відносно її основного положення на процент використання рулонного матеріалу при його розкроїuk
dc.typeThesisuk
local.subject.facultyФакультет мехатроніки та комп'ютерних технологійuk
local.subject.departmentКафедра комп'ютерних наукuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2019-04-18-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionСучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначенняuk
local.conference.subsectionТехнологія виробів із шкіриuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра комп'ютерних наук (КН)
Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2019_V1_P202-203.pdf949,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.