Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13908
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗенкін, А. С.-
dc.contributor.authorБорзова, А. А.-
dc.date.accessioned2019-11-05T13:51:07Z-
dc.date.available2019-11-05T13:51:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБорзова А. А. Методи та принципи оцінювання ризиків лікеро-горілчаної продукції / А. А. Борзова ; наук. кер. А. С. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 295-296.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13908-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectризикиuk
dc.subjectлікеро-горілчана продукціяuk
dc.subjectметоди оцінки ризиківuk
dc.titleМетоди та принципи оцінювання ризиків лікеро-горілчаної продукціїuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2019-04-18-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionМехатронні системи і комп'ютерні технологіїuk
local.conference.subsectionЯкість, стандартизація та сертифікаціяuk
Розташовується у зібраннях:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2019_V2_P295-296.pdf337,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.