Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14126
Назва: | Заходи підвищення конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах господарювання |
Автори: | Денисенко, М. П. Колесник, Є. В. Волощук, Ю. В. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність експорт натурального меду конкурентоспроможність експортно-орієнтованого підприємства ринок меду ЄС світовий ринок меду |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Колесник Є. В. Заходи підвищення конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах господарювання / Є. В. Колесник, Ю. В. Волощук ; наук. кер. М. П. Денисенко // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 55-56. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14126 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра економіки та сфери обслуговування |
Розташовується у зібраннях: | Економіка інноваційної діяльності підприємств Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2019_V3_P055-056.pdf | 533,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.