Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14152
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБугас, Валерій Васильович-
dc.contributor.authorШвачка, Л. Ю.-
dc.date.accessioned2019-11-14T13:10:33Z-
dc.date.available2019-11-14T13:10:33Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationШвачка Л. Ю. Готельно-ресторанний бізнес в Україні / Л. Ю. Швачка ; наук. кер. В. В. Бугас // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 214-215.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14152-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectрозвиток туризмуuk
dc.subjectготельuk
dc.subjectресторанuk
dc.titleГотельно-ресторанний бізнес в Україніuk
dc.typeThesisuk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра економіки та сфери обслуговуванняuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2019-04-18-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionЕкономіка інноваційної діяльності підприємствuk
local.conference.subsectionЕкономічна теоріяuk
Розташовується у зібраннях:Економіка інноваційної діяльності підприємств
Кафедра смарт-економіки (СЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2019_V3_P214-215.pdf460,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.