Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14417
Назва: | Складові інноваційного потенціалу суб’єктів підприємництва |
Інші назви: | Составляющие инновационного потенциала субъектов предпринимательства Components of innovative potential of subjects of enterprise |
Автори: | Онегіна, В. М. Вітковський, Ю. П. |
Ключові слова: | інноваційний потенціал суб’єкт підприємництва сільське господарство инновационный потенциал субъект предпринимательства сельское хозяйство innovative potential subject of entrepreneurship agriculture |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Київський національний унверситет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Онегіна В. М. Складові інноваційного потенціалу суб’єктів підприємництва / В. М. Онегіна, Ю. П. Вітковський // Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні : матеріали III-ої Всеукр. наук.-практ. конф. (28 березня 2019 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - С. 26-28. |
Короткий огляд (реферат): | В статті уточнено сутність та складові інноваційного потенціалу суб’єктів підприємництва в сільському господарстві. Методи дослідження включали аналіз, синтез, абстрагування, порівняння, узагальнення. В статье уточнены сущность и составляющие инновационного потенциала субъектов предпринимательства в сельском хозяйстве. Методы исследования включали анализ, синтез, абстрагирование, сравнение, обобщение. The article clarifies the essence and components of the innovative potential of subjects of entrepreneurship in agriculture. The research methods included analysis, synthesis, abstraction, comparison, generalization. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14417 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Cluster2019_P026-028.pdf | 185,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.