Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14452
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Натрошвілі, Світлана Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Мельник, А. О. | - |
dc.contributor.author | Новіков, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-26T14:39:26Z | - |
dc.date.available | 2019-11-26T14:39:26Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Натрошвілі С. Г. Класифікація методів оцінки конкурентоспроможності підприємства / С. Г. Натрошвілі, А. О. Мельник, Д. В. Новіков // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації» : тези доповідей, м. Київ, 4 жовтня 2019 р. - Київ : КНУТД, 2019. - С. 73-74. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14452 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.title | Класифікація методів оцінки конкурентоспроможності підприємства | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра економіки та сфери обслуговування | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2019-10-04 | - |
local.conference.name | Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Соціальна відповідальність бізнесу та його роль в адаптації вищої освіти до сучасних потреб економіки | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра комп'ютерної інженерії та фундаментальних дисциплін (КІФД) Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PIONBUG_20191004_P073-074.pdf | 621,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.