Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14566
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorYevtushok, D. P.-
dc.contributor.authorRoienko, L. V.-
dc.date.accessioned2019-12-04T10:38:10Z-
dc.date.available2019-12-04T10:38:10Z-
dc.date.issued2019-04-
dc.identifier.citationYevtushok D. P. The peculiarities of the soaking-liming leather process / D. P. Yevtushok, L. V. Roienko // Хімічні Каразінські читання – 2019 (ХКЧ’19) : тези доповідей ХІ Всеукраїнської наукової конференції студентів та аспірантів, м. Харків, 22-24 квітня 2019 року. – Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2019. – С. 50-51.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14566-
dc.description.abstractThe article is devoted to description of the main stages in the liming-soaking process of leather production.uk
dc.description.abstractСтаття присвячена опису головних етапів замочувально-зольного процесу виробництва шкіри.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherХарківський національний університет імені В. Н. Каразінаuk
dc.subjectleather productionuk
dc.subjectsemi-finished productuk
dc.subjectliming processuk
dc.subjectmanufacturing of leatheruk
dc.titleThe peculiarities of the soaking-liming leather processuk
dc.title.alternativeОсобливості замочувально-зольного процесу обробки шкіриuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorЄвтушок, Дарина Петрівна-
local.contributor.altauthorРоєнко, Людмила Віталіївна-
local.subject.sectionСоціально-гуманітарні наукиuk
local.subject.facultyІнститут права та сучасних технологійuk
local.subject.departmentКафедра філології та перекладуuk
local.conference.locationХарківuk
local.conference.date2019-04-22-
local.conference.nameХімічні Каразінські читання – 2019 (ХКЧ’19)uk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Євтушок(ХКЧ2019)С-50-51.pdf1,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.