Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14777
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозовенко, С. Ю.-
dc.contributor.authorБілоцька, Л. Б.-
dc.date.accessioned2019-12-23T11:54:46Z-
dc.date.available2019-12-23T11:54:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЛозовенко С. Ю. Визначення раціональних параметрів перфорації хутряних пластин та дослідження їх властивостей / С. Ю. Лозовенко, Л. Б. Білоцька // Збірник матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion / за заг. ред. Л. І. Зубкової : (31 жовтня 2019 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - С. 98-102.uk
dc.identifier.isbn978-617-7506-46-0-
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14777-
dc.description.abstractДосліджено параметри перфорації для збільшення площі хутряного напівфабрикату шубної овчини з незмінними естетичними властивостями. Розроблено математичну модель визначення раціональних параметрів перфорації хутряного напівфабрикату. Надано рекомендації щодо вибору параметрів перфорації в залежності від властивостей хутряного напівфабрикату та бажаного ефекту видимості перфорації з боку волосяного покриву, що залежить від довжини волосу натурального хутра.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectхутряний напівфабрикатuk
dc.subjectперфорація хутраuk
dc.titleВизначення раціональних параметрів перфорації хутряних пластин та дослідження їх властивостейuk
dc.typeArticleuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2019-10-31-
local.conference.nameKyivTex&Fashionuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionФешн індустрія у 21 сторіччіuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра моди та стилю (МС)
KyivTex&Fashion

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KyivTex&Fashion2019_P098-102.pdf621,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.