Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14795
Назва: | Дослідження фізико-механічних властивостей взуття, виготовленого з використанням нових штучних матеріалів |
Автори: | Обрізан, В. А. Куляба, А. Р. Скопіна, І. В. |
Ключові слова: | Cordura Clarino міцність ниткового шва міцність з'єднання верху та підошви |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Обрізан В. А. Дослідження фізико-механічних властивостей взуття, виготовленого з використанням нових штучних матеріалів / В. А. Обрізан, А. Р. Куляба, І. В. Скопіна // Збірник матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion / за заг. ред. Л. І. Зубкової : (31 жовтня 2019 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - С. 189-193. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджені фізико-механічних властивості нових синтетичних матеріалів для забезпечення функціонально-споживчих вимог до якості взуття. Вперше в Україні досліджені фізико-механічні властивості з'єднань штучних шкір з поліуретановим покриттями з основою з мікрофібри та трикотажних полотен з поліаміду 6,6. Досліджена міцність кріплення поліуретанової підошви до цих матеріалів. Застосування таких матеріалів має великий економічний ефект, тому що штучні шкіри на 30-50% дешевше ніж натуральні шкіри, вони мають кращі технологічні властивості та фізико-механічні характеристики. Поліуретанові покриття штучних шкір мають кращу адгезію до поліуретану підошви, що дозволяє виготовляти взуття не тільки клеєвим, а і литтєвим методом. Розроблене взуття має підвищену якість і довгий термін носіння. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14795 |
ISBN: | 978-617-7506-46-0 |
Розташовується у зібраннях: | KyivTex&Fashion Кафедра технології моди (ТМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KyivTex&Fashion2019_P189-193.pdf | 584,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.