Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14847
Назва: | Засіб для лікування гестозу вагітних |
Інші назви: | The remedy for treatment of gestosis of pregnant women |
Автори: | Гетало, О. В. Головкін, Вячеслав Олександрович Салій, О. О. |
Ключові слова: | розсіл бішофіту піридоксину пдрохлорид сироп приємний смак bischofite brine pyridoxine hydrochloride syrup nice taste |
Дата публікації: | 15-жов-2003 |
Видавництво: | Державний департамент інтелектуальної власності |
Бібліографічний опис: | Пат. 60692 Україна, МПК 7 А61КЗЗ/00 (2003.10). Засіб для лікування гестозу вагітних / О. В. Гетало, В. О. Головкін, О. О. Салій ; власник О. В. Гетало, В. О. Головкін, О. О. Салій. – № 2003010864 ; заявл. 31.01.2003 ; опублік. 15.10.2003, Бюл. № 10. – 2 c. |
Короткий огляд (реферат): | Засіб для лікування гестозу вагітних виготовлений у вигляді сиропу містить як солі магнію розсіл бішофіту, піридоксину пдрохлорид, кислоту лимонну, глюкозу, настойку м'яти перцевої і сорбінову кислоту. Введення у склад настойки м'яти перцевої та лимонної кислоти робить смак приємним для вживання вагітними жінками, у більшості яких виникає симптом "зіпсованого" смаку. The remedy for treatment of gestosis of pregnant women is made in the form of a syrup containing as salts of magnesium bischofite brine, pyridoxine hydrochloride, citric acid, glucose, peppermint and sorbic acid. The introduction of peppermint and citric acid mint tincture makes it a pleasant taste for pregnant women, most of whom have a "spoiled" taste. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14847 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра промислової фармації |
Розташовується у зібраннях: | Винахідницька діяльність Кафедра промислової фармації (ПФ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
60692_getdocument.pdf | 95,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.