Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15263
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Gudkova, N. | - |
dc.contributor.author | Boiko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-15T21:09:42Z | - |
dc.date.available | 2020-05-15T21:09:42Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Boiko T. Research of the impact of cerium nanoparticles on the Saccharomyces cerevisiae Y-2519 activity / T. Boiko ; scien. sup. N. Gudkova // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей V Всеукр. наук.-практ. конф. (7 квітня 2020 р., м. Київ) / за заг. ред. Ю. А. Бондарчук. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 143-145. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15263 | - |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.title | Research of the impact of cerium nanoparticles on the Saccharomyces cerevisiae Y-2519 activity | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.faculty | Інститут права та сучасних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра філології та перекладу | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2020-04-07 | - |
local.conference.name | Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Професійне становлення фахівців в епоху глобалізації: досвід, проблеми, перспективи | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ITPF2020_P143-145.pdf | 348,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.