Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15572
Назва: Effect of co-culturing yeast strains on cell density
Автори: Zelena, L.
Nevmyvaka, S.
Hretskyi, I.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Zelena L. Effect of co-culturing yeast strains on cell density / L. Zelena, S. Nevmyvaka, I. Hretskyi // Перспективні матеріали та інноваційні технології: біотехнологія, прикладна хімія та екологія : збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 90-річчю Київського національного університету технологій та дизайну та кафедри біотехнології, шкіри та хутра, м. Київ, 14-15 травня 2020 року / упор. : О. Р. Мокроусова, Л. А. Майстренко, О. А. Охмат. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 35.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15572
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Перспективні матеріали та інноваційні технології: біотехнологія, прикладна хімія та екологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AMIT2020_P035.pdf196,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.