Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15572
Назва: | Effect of co-culturing yeast strains on cell density |
Автори: | Zelena, L. Nevmyvaka, S. Hretskyi, I. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Zelena L. Effect of co-culturing yeast strains on cell density / L. Zelena, S. Nevmyvaka, I. Hretskyi // Перспективні матеріали та інноваційні технології: біотехнологія, прикладна хімія та екологія : збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 90-річчю Київського національного університету технологій та дизайну та кафедри біотехнології, шкіри та хутра, м. Київ, 14-15 травня 2020 року / упор. : О. Р. Мокроусова, Л. А. Майстренко, О. А. Охмат. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 35. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15572 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Перспективні матеріали та інноваційні технології: біотехнологія, прикладна хімія та екологія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AMIT2020_P035.pdf | 196,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.