Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/157
Назва: Дослідження параметрів структури еластичного трикотажу для виготовлення компресійних панчішних виробів
Інші назви: Investigation of structur parameters stretch fabric for compression hosiery
Исследование параметров структуры эластичного трикотажа для компресионных чулочных изделий
Автори: Мельник, Л. М.
Черепахова, Т. І.
Дробина, І. І.
Ключові слова: single weft hopsack jersey
compression
compression hosiery
thread length in the loop
structure parameters of fabric
одинарный кулирный футерованый трикотаж
компрессия
изделия чулочно-носочные компрессионные
длина нити в петле
параметры структуры трикотажа
одинарний кулірний футерований трикотаж
компресія
вироби панчішно-шкарпеткові компресійні
довжина нитки в петлі
параметри структури трикотажу
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Мельник, Л. М. Дослідження параметрів структури еластичного трикотажу для виготовлення компресійних панчішних виробів / Л. М. Мельник, Т. І. Черепахова, І. І. Дробина // Вісник КНУТД. - 2015. - № 1 (82) : Серія "Технічні науки". - C. 164-170.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Виготовлено трикотажні компресійні панчішні вироби різних ступенів компресії та досліджені параметри їх структури для виявлення відповідності вимогам стандартів. Для вивчення параметрів еластичного кулірного трикотажу були використані експериментальні методи досліджень за стандартними методиками, після попереднього приведення зразків трикотажу в умовно-рівноважний стан.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/157
Faculty: Факультет індустрії моди
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V82_P164-170.pdf275,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.