Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/157
Назва: | Дослідження параметрів структури еластичного трикотажу для виготовлення компресійних панчішних виробів |
Інші назви: | Investigation of structur parameters stretch fabric for compression hosiery Исследование параметров структуры эластичного трикотажа для компресионных чулочных изделий |
Автори: | Мельник, Л. М. Черепахова, Т. І. Дробина, І. І. |
Ключові слова: | single weft hopsack jersey compression compression hosiery thread length in the loop structure parameters of fabric одинарный кулирный футерованый трикотаж компрессия изделия чулочно-носочные компрессионные длина нити в петле параметры структуры трикотажа одинарний кулірний футерований трикотаж компресія вироби панчішно-шкарпеткові компресійні довжина нитки в петлі параметри структури трикотажу |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Мельник, Л. М. Дослідження параметрів структури еластичного трикотажу для виготовлення компресійних панчішних виробів / Л. М. Мельник, Т. І. Черепахова, І. І. Дробина // Вісник КНУТД. - 2015. - № 1 (82) : Серія "Технічні науки". - C. 164-170. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Короткий огляд (реферат): | Виготовлено трикотажні компресійні панчішні вироби різних ступенів компресії та досліджені параметри їх структури для виявлення відповідності вимогам стандартів. Для вивчення параметрів еластичного кулірного трикотажу були використані експериментальні методи досліджень за стандартними методиками, після попереднього приведення зразків трикотажу в умовно-рівноважний стан. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/157 |
Faculty: | Факультет індустрії моди |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД Кафедра технології моди (ТМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V82_P164-170.pdf | 275,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.