Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1572
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хаустова, Євгенія Борисівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-27T09:10:20Z | - |
dc.date.available | 2016-04-27T09:10:20Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Хаустова Є. Б. Облік складових інтелектуального капіталу підприємства / Є. Б. Хаустова // Фінансова система країни: тенденції та перспективи розвитку : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – Острог : видавництво Національного університету “Острожська академія”, 2015 – С. 114-116. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1572 | - |
dc.description.abstract | Визначення інтелектуального капіталу як “колективного” активу або ресурсу, що існує тільки за умов регулярного організованого співтовариства (колективу) із власними соціальними комунікаціми та взаємодіями персональних “інтелектуальних брендів”, досвіду та компетенцій. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Національний університет "Острожська академія" | uk |
dc.subject | складові інтелектуального капіталу | uk |
dc.title | Облік складових інтелектуального капіталу підприємства | uk |
local.contributor.altauthor | Khaustova, Yevheniia | - |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра обліку і аудиту | uk |
local.conference.location | Острог | uk |
local.conference.date | 2015 | - |
local.conference.name | Фінансова система країни: тенденції та перспективи розвитку | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Appears in Collections: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези_Хаустова_Острог_24.04.2015.pdf | 54,5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.