Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16818
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГалавська, Л. Є.-
dc.contributor.authorПрохоровський, А. С.-
dc.contributor.authorШвиданенко, О. А.-
dc.contributor.authorКотюх, М. В.-
dc.date.accessioned2020-12-26T12:17:09Z-
dc.date.available2020-12-26T12:17:09Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДослідження споживних властивостей білизняного трикотажу з пряжі з вмістом волокон "DEO-W" / Л. Є. Галавська, А. С. Прохоровський, О. А. Швиданенко, М. В. Котюх // Збірник тез доповідей IV Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій "KyivTex&Fashion" до 90-річного ювілею з дня заснування Київського національного університету технологій та дизайну, м. Київ, 20 жовтня 2020 року. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 141-143.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16818-
dc.description.abstractМетою даної роботи є дослідження впливу введення у структуру еластомерної нитки на зміну споживних властивостей трикотажу, виробленого з пряжі з вмістом волокон "DEO-W".uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectволокна DEO-Wuk
dc.subjectфункціональна білизнаuk
dc.subjectбілизняний трикотажuk
dc.subjectтрикотаж з еластомерною ниткоюuk
dc.titleДослідження споживних властивостей білизняного трикотажу з пряжі з вмістом волокон "DEO-W"uk
dc.typeThesisuk
local.identifier.doi10.30857/16818-
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2020-10-20-
local.conference.nameKyivTex&Fashionuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionСекція 5. Актуальні питання сучасного матеріалознавстваuk
Розташовується у зібраннях:KyivTex&Fashion
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KyivTex&Fashion2020_P141-143.pdf290,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.