Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1687
Назва: | Розробка функціональної моделі контролю якості постачання сировини та матеріалів на харчові підприємства |
Автори: | Ткаченко, Т. І. |
Ключові слова: | food money raw materials critical control points (CTC) пищевая промышленность сырье и материалы качество критические точки контроля (КТК) харчова промисловість якість сировина та матеріали критичні точки контролю (КТК) |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Ткаченко Т. І. Розробка функціональної моделі контролю якості постачання сировини та матеріалів на харчові підприємства [Текст] / Т. І. Ткаченко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2013. - № 1 (69). - C. 90-96. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Короткий огляд (реферат): | У статті запропоновано розробку функціональної моделі контролю якості постачання сировини та матеріалів на харчові підприємства, яка дає можливість підвищити рівень якості виготовлення продукції. Розроблені та запропоновані вимоги до організації процесу закупівель сировини та матеріалів харчового виробництва, які направлені на підвищення ефективності та результативності цього процесу. Основні вимоги базуються на двох критеріях вибору постачальника, таких як: вартість придбання продуктів або послуг та якість обслуговування. Вартість придбаної продукції включає ціну продукції або послуг. В статье предложенная разработка функциональной модели контроля качества снабжения сырья и материалов на пищевые предприятия, которая дает возможность повысить уровень качества изготовления продукции. Разработанные и предложенные требования к организации процесса закупок сырья и материалов пищевого производства, которые направлены на повышение эффективности и результативности этого процесса. Основные требования базируются на двух критериях выбора поставщика, таких как: стоимость приобретения продуктов или услуг и качество обслуживания. Стоимость приобретенной продукции включает цену продукции или услуг. In the article the offered development of functional model of control of quality of supply of raw material and materials is on food enterprises, which enables to promote the level of quality of making of products. Worked out and the offered requirements to organization of process of purchases of raw material and materials of food production, which are sent to the increase of efficiency and effectiveness of this process. The basic requirements are based on two criteria of choice of supplier, such as: acquisition of foods or services cost and quality of service. The cost of the purchased products includes the cost of products or services. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1687 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V69_P090-096.pdf | 595,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.