Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17110
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Денисенко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Воронкова, Т. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-18T17:55:39Z | - |
dc.date.available | 2021-02-18T17:55:39Z | - |
dc.date.issued | 2020-04 | - |
dc.identifier.citation | Денисенко М. П. Тенденції розвитку готельного бізнесу в умовах сучасної світової кризи / М. П. Денисенко, Т. Є. Воронкова // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference, Prague, April 24, 2020. – Oktan-Print s.r.o., Prague, 2020, – P. 159-160. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17110 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Oktan-Print s.r.o. | uk |
dc.title | Тенденції розвитку готельного бізнесу в умовах сучасної світової кризи | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра економіки та сфери обслуговування | uk |
local.conference.location | Prague | uk |
local.conference.date | 2020-04-24 | - |
local.conference.name | Innovative development of hotel and restaurant industry and food production | uk |
local.conference.name | Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IDHRIFP_20200424_Prague_P159-160.pdf | 410,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.