Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17110
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисенко, М. П.-
dc.contributor.authorВоронкова, Т. Є.-
dc.date.accessioned2021-02-18T17:55:39Z-
dc.date.available2021-02-18T17:55:39Z-
dc.date.issued2020-04-
dc.identifier.citationДенисенко М. П. Тенденції розвитку готельного бізнесу в умовах сучасної світової кризи / М. П. Денисенко, Т. Є. Воронкова // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference, Prague, April 24, 2020. – Oktan-Print s.r.o., Prague, 2020, – P. 159-160.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17110-
dc.language.isoukuk
dc.publisherOktan-Print s.r.o.uk
dc.titleТенденції розвитку готельного бізнесу в умовах сучасної світової кризиuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра економіки та сфери обслуговуванняuk
local.conference.locationPragueuk
local.conference.date2020-04-24-
local.conference.nameInnovative development of hotel and restaurant industry and food productionuk
local.conference.nameІнноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництвuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра смарт-економіки (СЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IDHRIFP_20200424_Prague_P159-160.pdf410,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.