Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17121
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Denysenko, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-22T13:54:02Z | - |
dc.date.available | 2021-02-22T13:54:02Z | - |
dc.date.issued | 2020-10 | - |
dc.identifier.citation | Denysenko M. Зарубіжний досвід організації харчування туристів в ресторанному бізнесі / M. Denysenko // Food additives. Healthy man and human patient diet : proceedings of IХ International scientific and practical internet conference, Prague, October 23, 2020. – Prague, Oktan-Print s.r.o., 2020. – P. 259-260. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17121 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Oktan-Print s.r.o. | uk |
dc.title | Зарубіжний досвід організації харчування туристів в ресторанному бізнесі | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра економіки та сфери обслуговування | uk |
local.conference.location | Prague | uk |
local.conference.date | 2020-10-23 | - |
local.conference.name | Food additives. Healthy man and human patient diet | uk |
local.conference.name | Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FANMHPD_20201023_Prague_P259-260.pdf | 199,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.