Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17536
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПашко, О. В.-
dc.contributor.authorГончаренко, І. М.-
dc.date.accessioned2021-05-09T12:49:42Z-
dc.date.available2021-05-09T12:49:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПашко О. В. Організаційні засади управління якістю на підприємстві / О. В. Пашко, І. М. Гончаренко // Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа "Студентські підприємницькі ініціативи" : матеріали V Всеукраїнської наукової Інтернет-конференції (3 грудня 2020 р., м. Київ). – Київ : КНУТД, 2020. – С. 49-53.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17536-
dc.description.abstractСтаття присвячена розробці ефективних методів управління якістю на підприємстві, що відповідає вимогам міжнародних стандартів.uk
dc.description.abstractThe article is devoted to the development of effective methods of quality management in the enterprise that meets the requirements of international standards.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectуправлінняuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectсистемаuk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectmanagementuk
dc.subjectqualityuk
dc.subjectsystemuk
dc.subjectenterpriseuk
dc.titleОрганізаційні засади управління якістю на підприємствіuk
dc.title.alternativeOrganizational principles of quality management at the enterpriseuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorPashko, O.-
local.contributor.altauthorGoncharenko, I.-
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2020-12-03-
local.conference.nameОсвітньо-інноваційна інтерактивна платформа "Студентські підприємницькі ініціативи"uk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionПідприємницькі ініціативи: стратегічні вектори розвиткуuk
Розташовується у зібраннях:Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа "Студентські підприємницькі ініціативи"
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OIIP2020_P049-053.pdf856,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.