Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17643
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБреус, Світлана Василівна-
dc.contributor.authorБайрамов, Махір-
dc.date.accessioned2021-05-18T12:02:53Z-
dc.date.available2021-05-18T12:02:53Z-
dc.date.issued2020-10-
dc.identifier.citationБреус С. В. Сутність продуктових інновацій та управління їх впровадженням в сучасних умовах / С. В. Бреус, М. Байрамов // Integration of scientific bases into practice : abstracts of IV International scientific and practical conference, Stockholm, Sweden, October 12-16, 2020. – Stockholm, Sweden, International Science Group, 2020. – P. 72-77.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17643-
dc.language.isoukuk
dc.publisherInternational Science Groupuk
dc.titleСутність продуктових інновацій та управління їх впровадженням в сучасних умовахuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра менеджменту та публічного адмініструванняuk
local.conference.locationStockholm, Swedenuk
local.conference.date2020-10-12-
local.conference.nameIntegration of scientific bases into practiceuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Breus_S.V._Bairamov_M._Thesis_2020_P_72-77.pdfThesis368,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.