Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17643
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бреус, Світлана Василівна | - |
dc.contributor.author | Байрамов, Махір | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-18T12:02:53Z | - |
dc.date.available | 2021-05-18T12:02:53Z | - |
dc.date.issued | 2020-10 | - |
dc.identifier.citation | Бреус С. В. Сутність продуктових інновацій та управління їх впровадженням в сучасних умовах / С. В. Бреус, М. Байрамов // Integration of scientific bases into practice : abstracts of IV International scientific and practical conference, Stockholm, Sweden, October 12-16, 2020. – Stockholm, Sweden, International Science Group, 2020. – P. 72-77. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17643 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | International Science Group | uk |
dc.title | Сутність продуктових інновацій та управління їх впровадженням в сучасних умовах | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра менеджменту та публічного адміністрування | uk |
local.conference.location | Stockholm, Sweden | uk |
local.conference.date | 2020-10-12 | - |
local.conference.name | Integration of scientific bases into practice | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Breus_S.V._Bairamov_M._Thesis_2020_P_72-77.pdf | Thesis | 368,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.