Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17759
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, А. О. | - |
dc.contributor.author | Будякова, О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-07T11:37:35Z | - |
dc.date.available | 2021-06-07T11:37:35Z | - |
dc.date.issued | 2020-04 | - |
dc.identifier.citation | Мельник А. О. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності / А. О. Мельник, О. Ю. Будякова // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference, Prague, April 24, 2020. – Prague, Oktan-Print s.r.o., 2020. – P. 182-183. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17759 | - |
dc.description.abstract | Індустрія гостинності важлива сфера туризму, оскільки туристи є споживачами, які мають можливість задовольняти величезні потреби завдяки їй. Індустрія гостинності – це одна зі складних та комплексних сфер, в якій задовольняються потреби різних споживачів, вона об’єднує багато сфер людської діяльності: відпочинок, харчування (готельний та ресторанний бізнес), розваги та екскурсії – туризм, семінари та виставки. Гостинність стала невід’ємною частиною туризму, яку вимагають всі споживачі туристичних послуг. Гостинність – це не тільки якість обслуговування, а й високий рівень підготовки та розвитку особистості самого працівника. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Oktan-Print s.r.o. | uk |
dc.title | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності | uk |
dc.title.alternative | Current trends in the hospitality industry | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра економіки та сфери обслуговування | uk |
local.conference.location | Prague | uk |
local.conference.date | 2020-04-24 | - |
local.conference.name | Innovative development of hotel and restaurant industry and food production | uk |
local.conference.name | Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Будяковой_182-183.pdf | 414,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.