Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17762
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Будякова, О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-07T13:46:54Z | - |
dc.date.available | 2021-06-07T13:46:54Z | - |
dc.date.issued | 2020-11 | - |
dc.identifier.citation | Будякова О. Ю. Сучасні виклики організації праці готельно-ресторанного бізнесу / О. Ю. Будякова // Формування ефективних механізмів державного управління та менеджменту в умовах сучасної економіки: теорія і практика : матеріали VІІІ Міжнародної заочної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 27 листопада 2020 року. – Запоріжжя : КПУ, 2020. – С. 367-370. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17762 | - |
dc.description.abstract | Готельно-ресторанний бізнес – це сфера діяльності, яка акумулює елементи мистецтва та національних традицій, виробничу діяльність та методи обслуговування, одночасно розвиваючи філософію та споживання їжі й культури потенційної аудиторії. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу розвивається з року в рік, посилюючи конкурентну боротьбу за відвідувачів. Саме тому керівництво підприємств гостинності (незалежно від типу) постійно відслідковують сучасні виклики індустрії гостинності та приділяють увагу основної стратегії та концепції організації праці готелю та ресторану, надаючи закладу унікальність та неповторність. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Класичний приватний університет | uk |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | організація праці | uk |
dc.subject | персонал | uk |
dc.title | Сучасні виклики організації праці готельно-ресторанного бізнесу | uk |
dc.title.alternative | Modern challenges of the organization of work of hotel and restaurant business | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Budiakova, Olena | - |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра економіки та сфери обслуговування | uk |
local.conference.location | Запоріжжя | uk |
local.conference.date | 2020-11-27 | - |
local.conference.name | Формування ефективних механізмів державного управління та менеджменту в умовах сучасної економіки: теорія і практика | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Будякова_367-370.pdf | 717,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.