Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18032
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧегринець, А. І.-
dc.contributor.authorКрасінько, В. О.-
dc.contributor.authorСалій, О. О.-
dc.date.accessioned2021-07-12T20:45:16Z-
dc.date.available2021-07-12T20:45:16Z-
dc.date.issued2021-04-
dc.identifier.citationЧегринець А. І. Вивчення залежності в’язкості емульсії від різного співвідношення водної та масляної фаз при виробництві інактивованої вакцини проти хвороби Ньюкасла / А. І. Чегринець, В. О. Красінько, О. О. Салій // 87 International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution" = Матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", Kyiv, April 15-16, 2021. – Part 1. – Kyiv : NUFT, 2021. – P. 425.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18032-
dc.description.abstractАктуальною задачею при розробленні високоефективних інактивованих вакцин для птахівництва, поряд з підвищенням імуногенних властивостей, є питання покращення фізичних властивостей вакцин. Встановлено, що збільшення кількості масляної фази призводить до зниження в’язкості вакцини, за рахунок чого полегшується проходження емульсії через голку та її введення в місце вакцинації.uk
dc.description.abstractAn actual task in the development of highly effective inactivated vaccines for poultry, along with increasing the immunogenic properties, is to improve the physical properties of vaccines. It has been found that increasing the amount of oil phase reduces the viscosity of the vaccine, which facilitates the passage of the emulsion through the needle and its introduction into the vaccination site.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherNational University of Food Technologiesuk
dc.subjectемульсіяuk
dc.subjectвакцинаuk
dc.subjectантигенuk
dc.subjectemulsionuk
dc.subjectvaccineuk
dc.subjectantigenuk
dc.titleВивчення залежності в’язкості емульсії від різного співвідношення водної та масляної фаз при виробництві інактивованої вакцини проти хвороби Ньюкаслаuk
dc.title.alternativeStudy of the dependence of the viscosity of the emulsion on the different ratio of water and oil phases in the production of inactivated vaccine against Newcastle diseaseuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorChegrinets, A. I.-
local.contributor.altauthorKrasinko, V. O.-
local.contributor.altauthorSaliy, O. O.-
local.subject.sectionХімічні технології та екологічна безпекаuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра промислової фармаціїuk
local.conference.locationKyivuk
local.conference.date2021-04-15-
local.conference.nameYouth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solutionuk
local.conference.nameНаукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI століттіuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Кафедра промислової фармації (ПФ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Part-1_p425_Чегринець.pdf563,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.