Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18064
Назва: | Використання вакуумних диспенсерів з метою зменшення концентрації консервантів косметичних засобів |
Інші назви: | The use of vacuum dispensers with the aim of determining the concentration of cosmetics |
Автори: | Моспанова, О. В. Блейчік, М. С. |
Ключові слова: | тара консерванти вакуумні диспенсери containers preservatives vacuum dispensers |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Моспанова О. В. Використання вакуумних диспенсерів з метою зменшення концентрації консервантів косметичних засобів [Текст] / О. В. Моспанова, М. С. Блейчік // Фізико-органічна хімія, фармакологія та фармацевтична технологія біологічно активних речовин : збірник наукових праць / за заг. ред. А. Ф. Попова. - Київ : КНУТД, 2019. - Вип. 2, Т. 2. - С. 193-199. |
Source: | Фізико-органічна хімія, фармакологія та фармацевтична технологія біологічно активних речовин |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглядаються особливості застосування вакуумних диспенсерів як найперспективнішого пакувального засобу для косметичних засобів. Показано, що використання такої тари забезпечує тривалий термін придатності та необхідно для зменшення кількості консервуючих інгредієнтів. Вакуумні диспенсери мають значну кількість переваг, а саме: зменшення доступу повітря у флакон, що призводить до значної стабільності, збільшення терміну зберігання; економічність – за рахунок дозованого флакону та зручність у використанні – 1-2 натискання достатньо для отримання необхідної кількості засобу. The article considers the features of the use of vacuum dispensers as the most promising packaging material for cosmetic products. It has been shown that the use of such containers provides a long shelf life and is necessary to reduce the amount of preservative ingredients. Vacuum dispensers have a significant number of advantages, namely: reduced air access to the vial, which leads to significant stability, increased shelf life; economy – due to the dosed bottle and ease of use – 1-2 pressures are enough to get the required amount. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18064 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FOCh_2019_V2(2)_P193-199.pdf | 395,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.