Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18148
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Булгакова, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Окончук, А. Р. | - |
dc.contributor.author | Бутукова, Наталія | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-21T09:55:23Z | - |
dc.date.available | 2021-07-21T09:55:23Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Булгакова Т. Сучасні тенденції в дизайні інтер'єру ресторану / Т. Булгакова, А. Р. Окончук, Н. Бутукова // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 22 квітня 2021 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 209-211. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18148 | - |
dc.description.abstract | В даній роботі надано результати дослідження сучасних тенденцій в дизайні інтер’єру ресторанних закладів. Розглянуто чинники, які впливають на формування дизайнерського рішення в процесі проєктування інтер’єру ресторану. Серед основних чинників виділено кухню, цільову аудиторію відвідувачів, місце розташування закладу. Проаналізовано нові тенденції останніх років у формуванні художньо-естетичних рішень інтер’єру ресторанів. Виявлено шляхи формування інтер’єру сучасного ресторанного закладу, який допоможе задовольнити вимоги і власників, і відвідувачів. | uk |
dc.description.abstract | This work presents the results of a research of current trends in restaurants interior design. The factors that influence the formation of the design decision in the process of designing the interior of the restaurant are considered. Among the main factors are the kitchen, the target audience of visitors, the location of the institution. New trends of recent years in the formation of artistic and aesthetic solutions for the interior of restaurants are analyzed. Ways to form the interior of a modern restaurant, which will help meet the requirements of both owners and visitors. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | дизайн інтер’єру | uk |
dc.subject | ресторанний заклад | uk |
dc.subject | сучасні тенденції | uk |
dc.subject | художньо-естетичне рішення | uk |
dc.subject | interior design | uk |
dc.subject | restaurant | uk |
dc.subject | modern trends | uk |
dc.subject | artistic and aesthetic solution | uk |
dc.title | Сучасні тенденції в дизайні інтер'єру ресторану | uk |
dc.title.alternative | Modern trends in restaurants interior design | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Bulhakova, T. | - |
local.contributor.altauthor | Okonchuk, A. | - |
local.contributor.altauthor | Butukova, N. | - |
local.identifier.doi | 10.30857/18148 | - |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2021-04-22 | - |
local.conference.name | Актуальні проблеми сучасного дизайну | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Перспективи розвитку дизайну архітектурного середовища | uk |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми сучасного дизайну Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
APSD2021_V2_P209-211.pdf | 672,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.