Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18214
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Burlaka, Iryna | - |
dc.contributor.author | Bivalkevich, E. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-27T11:12:14Z | - |
dc.date.available | 2021-07-27T11:12:14Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Bivalkevich E. Innovative methods of learning foreign languages by students of educational institutes / E. Bivalkevich ; scien. superv. I. Burlaka // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей VI Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 6 квітня 2021 р. / за заг. ред. Ю. А. Бондарчук. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 7-10. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18214 | - |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.title | Innovative methods of learning foreign languages by students of educational institutes | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.faculty | Інститут права та сучасних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра філології та перекладу | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2021-04-06 | - |
local.conference.name | Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Інноваційні методи іншомовної підготовки фахівців | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ITPF2021_P007-010.pdf | 478,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.