Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 293 з 293
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Шляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в Україні | Панасюк, А. С.; Борецька, Н. П. |
2021 | Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажів | Коржук, К. В.; Колісниченко, Т. О. |
2021 | Моноресторан як один з векторів розвитку ресторанного бізнесу України | Жирна, А. О.; Нишенко, О. В. |
2021 | Готельно-ресторанний бізнес України: аналітичний аспект | Грекова, А. О.; Кривощепова, Г. М.; Нишенко, О. В. |
2021 | Перспективи використання аутсорсингу в діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу | Андрущенко, Д. О.; Нишенко, О. В. |
2021 | Creative industries and their role in Ukraine's economic system | Verhun, Antonina; Bondarchuk, Julia |
2021 | Підходи до визначення інформаційної безпеки в цифрову епоху | Сорока, А. А.; Вергун, А. М. |
2021 | Особливості захисту прав та інтересів споживачів фінансових послуг в Україні | Побережець, В. С.; Вергун, А. М. |
2021 | Аналіз інформаційного захисту прав споживачів фінансових послуг | Козлов, А. С.; Вергун, А. М. |
2021 | Вплив податків на фінансову систему України | Ганенко, В. В.; Вергун, А. М. |
2021 | Розвиток креативної економіки в Україні | Вакулік, К. С.; Борецька, Н. П. |
2021 | Проблеми розвитку стартапів в умовах COVID-19 | Борецька, Н. П.; Вакулік, К. С. |
2021 | Рада з фінансової стабільності в Україні як міжвідомчий орган та платформа для фахових дискусій | Вергун, А. М.; Сорока, М. А. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 293 з 293