Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) : [293] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 293 з 293
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Шляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в УкраїніПанасюк, А. С.; Борецька, Н. П.
2021Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажівКоржук, К. В.; Колісниченко, Т. О.
2021Моноресторан як один з векторів розвитку ресторанного бізнесу УкраїниЖирна, А. О.; Нишенко, О. В.
2021Готельно-ресторанний бізнес України: аналітичний аспектГрекова, А. О.; Кривощепова, Г. М.; Нишенко, О. В.
2021Перспективи використання аутсорсингу в діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесуАндрущенко, Д. О.; Нишенко, О. В.
2021Creative industries and their role in Ukraine's economic systemVerhun, Antonina; Bondarchuk, Julia
2021Підходи до визначення інформаційної безпеки в цифрову епохуСорока, А. А.; Вергун, А. М.
2021Особливості захисту прав та інтересів споживачів фінансових послуг в УкраїніПобережець, В. С.; Вергун, А. М.
2021Аналіз інформаційного захисту прав споживачів фінансових послугКозлов, А. С.; Вергун, А. М.
2021Вплив податків на фінансову систему УкраїниГаненко, В. В.; Вергун, А. М.
2021Розвиток креативної економіки в УкраїніВакулік, К. С.; Борецька, Н. П.
2021Проблеми розвитку стартапів в умовах COVID-19Борецька, Н. П.; Вакулік, К. С.
2021Рада з фінансової стабільності в Україні як міжвідомчий орган та платформа для фахових дискусійВергун, А. М.; Сорока, М. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 293 з 293