Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 261 до 280 з 293
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Туризм в України у післявоєнний період: досвід зарубіжних країн | Шевченко, О. О. |
2021 | Методологічні підходи до розробки інтегрованої системи управління якістю на фармацевтичному виробництві лікарських засобів із продукції in bulk | Баула, О. П.; Салій, О. О.; Шевченко, О. О.; Пальчевська, Т. А.; Шевченко, Т. О. |
2022 | The role of tourism industry growth in attaining sustainable development goals in a modern globalized world | Verhun, Antonina; Bondarchuk, Julia |
2022 | Information subsystem of agri-food enterprise management in the context of digitalization: the problem of digital maturity | Ishchejkin, Tymur; Liulka, Viktoriia; Dovbush, Vita; Zaritska, Nadiia; Puzyrova, Polina; Tsalko, Tetiana; Nevmerzhytska, Svitlana; Rusina, Yuliia; Nyshenko, Olena; Bebko, S. |
2022 | Роль соціально-економічного розвитку індустрії туризму в досягненні цілей сталого розвитку | Вергун, А. М. |
2021 | Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговування | Шостак, Н. С.; Редька, В. Ю.; Яворська, О. Г. |
2021 | Особливості діяльності закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід | Холод, А. А.; Борецька, Н. П. |
2021 | Основні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19 | Фесак, Є. М.; Борецька, Н. П. |
2021 | Прогностична функція бізнес-аналітики у підприємницькій діяльності | Пшеничний, Б. М.; Лабунська, Л. М.; Яворська, О. Г. |
2021 | Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних страв | Літвінчук, А. Р.; Фесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О. |
2021 | Пріоритетні напрями безконтактного обслуговування розвитку інноваційних технологій готельного бізнесу в умовах COVID-19 | Бойко, В. Є.; Кабанець, О. О.; Пшеничний, Б. М.; Колісниченко, Т. О. |
січ-2022 | Корпоративні активи підприємств ресторанної індустрії та закладів харчування в умовах пандемії | Вергун, А. М.; Яворська, О. Г. |
2021 | Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі | Опанащук, Ю. Я.; Колісниченко, Т. О.; Вергун, А. М. |
2021 | Methodological features of ensuring the innovative stability of logistics systems | Turaev, Bahodir; Haydarov, Makud; Shevchenko, O. |
жов-2021 | Сталий розвиток як концепція існування світової економіки в умовах глобалізації | Тарасенко, І. О.; Вергун, А. М. |
30-жов-2021 | Digitization of education as a key characteristic of modernity | Khryk, Vasyl; Ponomarenko, Stanislav; Verhun, Antonina; Morhulets, Oksana; Nikonenko, Tetiana; Koval, Liudmyla |
лис-2021 | Creative industries development as basis for economic development of Ukraine | Morhulets, Oksana; Verhun, Antonina; Bondarchuk, Julia |
2021 | Роль і значення якості послуг в готельному бізнесі | Харченко, А. А.; Колісниченко, Т. О. |
2021 | Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справі | Фесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О. |
2021 | Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства | Федоренко, А. О.; Колісниченко, Т. О. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 261 до 280 з 293