Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) : [293] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 261 до 280 з 293
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Туризм в України у післявоєнний період: досвід зарубіжних країнШевченко, О. О.
2021Методологічні підходи до розробки інтегрованої системи управління якістю на фармацевтичному виробництві лікарських засобів із продукції in bulkБаула, О. П.; Салій, О. О.; Шевченко, О. О.; Пальчевська, Т. А.; Шевченко, Т. О.
2022The role of tourism industry growth in attaining sustainable development goals in a modern globalized worldVerhun, Antonina; Bondarchuk, Julia
2022Information subsystem of agri-food enterprise management in the context of digitalization: the problem of digital maturityIshchejkin, Tymur; Liulka, Viktoriia; Dovbush, Vita; Zaritska, Nadiia; Puzyrova, Polina; Tsalko, Tetiana; Nevmerzhytska, Svitlana; Rusina, Yuliia; Nyshenko, Olena; Bebko, S.
2022Роль соціально-економічного розвитку індустрії туризму в досягненні цілей сталого розвиткуВергун, А. М.
2021Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговуванняШостак, Н. С.; Редька, В. Ю.; Яворська, О. Г.
2021Особливості діяльності закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвідХолод, А. А.; Борецька, Н. П.
2021Основні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19Фесак, Є. М.; Борецька, Н. П.
2021Прогностична функція бізнес-аналітики у підприємницькій діяльностіПшеничний, Б. М.; Лабунська, Л. М.; Яворська, О. Г.
2021Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних стравЛітвінчук, А. Р.; Фесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О.
2021Пріоритетні напрями безконтактного обслуговування розвитку інноваційних технологій готельного бізнесу в умовах COVID-19Бойко, В. Є.; Кабанець, О. О.; Пшеничний, Б. М.; Колісниченко, Т. О.
січ-2022Корпоративні активи підприємств ресторанної індустрії та закладів харчування в умовах пандеміїВергун, А. М.; Яворська, О. Г.
2021Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесіОпанащук, Ю. Я.; Колісниченко, Т. О.; Вергун, А. М.
2021Methodological features of ensuring the innovative stability of logistics systemsTuraev, Bahodir; Haydarov, Makud; Shevchenko, O.
жов-2021Сталий розвиток як концепція існування світової економіки в умовах глобалізаціїТарасенко, І. О.; Вергун, А. М.
30-жов-2021Digitization of education as a key characteristic of modernityKhryk, Vasyl; Ponomarenko, Stanislav; Verhun, Antonina; Morhulets, Oksana; Nikonenko, Tetiana; Koval, Liudmyla
лис-2021Creative industries development as basis for economic development of UkraineMorhulets, Oksana; Verhun, Antonina; Bondarchuk, Julia
2021Роль і значення якості послуг в готельному бізнесіХарченко, А. А.; Колісниченко, Т. О.
2021Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справіФесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О.
2021Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарстваФедоренко, А. О.; Колісниченко, Т. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 261 до 280 з 293